conzept byg

Tilbygninger fra bunden

Hos Conzept har vi mulighed for at lave din tilbygning helt fra bunden. Har du ikke ligefrem nogle deciderede planer eller tegninger for tilbygningen, tilbyder vi også at lave tegnematerialet, selvfølgelig ud fra dine ønsker og drømme, så din nye tilbygning bliver med dit personlige præg og efter dit hoved. Det er selvfølgelig også muligt at komme med tegningerne og planerne allerede lavet, og er dette dit tilfælde, tilbyder vi at komme med vores input og vejlede dig igennem resten af processen.

 

Vi tager os af det administrative

Vælger du os som leverandør af din tilbygning, går vi højt op i, at du som kunde får det, du har betalt for. Vi kan derudover også godt lide at hjælpe vores kunder en lille smule ekstra, og vi tilbyder derfor også at tage os af en ting såsom myndighedsgodkendelse af din nye tilbygning.
Derudover forbereder vi os igennem løbende kontakt samt møder med dig, på den opgave vi skal udføre. Vi går igennem hele processen fra start til slut sammen, og har du eventuelle spørgsmål står vi altid klar til at besvare dem.
På trods af at vi ligger placeret i Hillerød, tilbyder vi også tilbygninger i Fredensborg, Allerød og Frederikssund.
Vi er tilgængelige på tlf.: 48 24 13 12 eller conzept@conzept.org