conzept byg

Tag ved Conzept ApS

Her hos Conzept tilbyder vi selvfølgelig også tagarbejde i særklasse udført af vores dygtige tømrer. Et flot tag kan være en meget vigtig del af husets udstråling. For os er det ligemeget, om du skal have skiftet dit tag, repareret det eller have lagt et helt nyt. Vi er altid klar til at tage imod dig, og derefter hjælpe og guide dig frem til et tilfredsstillende resultat. Hvis du skal have lavet tag hos os, kan du forvente høj kvalitet og en stærk kundekontakt. Vi går meget op i, at det er dine ønsker, der bliver ført ud i livet. Vi lægger aldrig skjul på, hvad der skal ske med tagarbejdet, og du vil hos os opleve, at du får en decideret fagbeskrivelse, hvor vi sammen kommer ned i de tekniske detaljer om, hvad der skal ske med taget, således at du som kunde er helt forberedt på, hvad der skal ske, når arbejdet begynder.

 

Professionel partner i tagarbejde

Vi er som medlem af tagprofferne altid opmærksomme på, hvad der sker angående tagarbejde på markedet, og vi har altid en finger på pulsen hvad angår den nyeste uddannelse, hvor vi altid sørger for at vores medarbejdere er klar til at udføre det nyeste inden for tagarbejde.

Virksomheden er beliggende i Hillerød, men vi udfører også mange opgaver i området omkring Fredensborg, Allerød og Frederikssund.

Kontakt os i dag på tlf.:  48 24 13 12

Link: www.tagprofferne.dk
Link: www.godetage.dk
Link: www.byggegaranti.dk