conzept byg

Ombygning hos Conzept

Skal du have lavet en ombygning eller en tilbygning af dit hus, er det vigtigt at du vælger en virksomhed du har tillid til. Derfor går vi her hos os meget op i at have et højt social engagement til vores kunder, hvor vi blandt andet afholder relevante fagevents, da vi altid godt kan lide at gøre lidt ekstra for vores kunder.
Uanset hvor langt du er med dine ombygningsplaner, står vi altid klar til at lede dig videre og rådgive omkring byggeriet. Har du nogle konkrete tegninger til ombygning af din bolig, er du altid velkommen til at sende dem ind, således at vi kan lave en vurdering af arbejdet, så vi kan være forberedte, når vi tager kontakten til dig.

 

Høj kvalitet i arbejdet

Vi har en stor stab af veludannede tømrer, murer, elektrikere og malere, der konstant bliver yderligere uddannet til at kunne klare fremtidens opgaver. Dette gælder såvel inden for ombygningsarbejde, som det gælder renovering- og nybygningsrabejde.
Hvis du ikke har nogle konkrete planer til din ombygning, er vi også klar til at inspirere dig med vores tidligere arbejde. Vi har en stor kundegrupper, og vi varetager opgaver for kunder i Hillerød, Fredensborg, Allerød og Frederikssund.
Vi har altid leveret ombygninger af den højeste klasse, og som medlem af Byg Garanti giver vi dig også garanti i 5 år på enhver opgave udført af os.
Vi står altid klar til at vejlede dig på tlf. 48 24 13 12 eller conzept@conzept.org